Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 30 g jelit wieprzowych, grubych (ok. 1,5 m dł.)
- zimna woda, do namoczenia i płukania
- 1 łyżka octu, białego
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 1000 g ziemniaków, mączystych, pokrojonych na kawałki
- 200 g cebuli, przekrojonej na pół
- 300 g boczku parzonego, wędzonego, pokrojonego na kawałki
- 20 g oleju, plus dodatkowa ilość do skropienia
- 20 g mąki pszennej
- ½ łyżeczki soli
- ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 3 - 4 łyżeczki majeranku, suszonego
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1676.9 kJ / 400.8 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 36.3 g
- Yağ
- 23.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.2 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 540.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Szybkie zacierki
20 Min
Pączki hiszpańskie (gniazdka)
2 godz. 15 min
Kartacze z mięsem
1 Std.
Pyzy z mięsem
1 Std. 20 Min
Kopytka
40min
Zupa szczawiowa
35 Min
Faworki na żółtkach z piwem
2h 30 min
Babka ziemniaczana z boczkiem
1 Std. 40 Min
Tatar
45min
Blok czekoladowy
6 Std. 15 Min
Paprykarz à la szczeciński
45min
Flaczki wołowe
2 Std. 35 Min