Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g de harina de repostería
- 500 - 700 g de aceite de girasol
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 330 g de cerveza rubia muy fría
-
800
g de lomos de bacalao al punto de sal (en 4-8 trozos)
veya 800 g de filetes de pescado blanco con o sin piel (merluza, lenguado, lubina, etc.) - 4 pellizcos de sal
- 4 chorritos de vinagre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2581 kJ / 617.4 kcal
- Protein
- 50.6 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 24.1 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bento tonkatsu (cerdo empanado)
1 Std.
Hot dog con salchicha de carne y cebolla caramelizada
2 Std. 40 Min
Panes pita
1 Std. 50 Min
Fingers de merluza con salsa de tomate
30 Min
Masa para wontons
1 Std. 15 Min
Boeuf bourguignon (Julie & Julia)
2 Std. 40 Min
Wrap hack
1 Std.
Calzones
1 Std. 30 Min
Picantones a la brasa con glaseado agridulce y ensalada Waldorf
1 Std. 5 Min
Pollo frito al estilo Kentucky
3 godz. 20 min
Panecillos rellenos de verduras y queso
3h 55min
Costillar de cerdo asado al chimichurri con ensalada de patata y palmitos
1 Std. 5 Min