Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Guarnição
- 800 g água
- 1 ovo
- 30 g cebola
- 30 g pimento vermelho
- 30 g pepino
Gaspacho
- 800 g tomate
- 200 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 150 g pepino cortado em pedaços
- 80 g cebola
- 50 g talo de aipo
- 30 g vinagre de vinho branco
- 2 dentes de alho
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g água fria
- 100 g cubos de gelo
- 20 g azeite
- Coentros picados q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 232 kJ / 55.4 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 35.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 Std.
Sopa de tomate
45 Min
Sopa alentejana
30 Min
Gaspacho
10min
Sopa de mexilhão, salmão e vieiras
1h 50min
Gaspacho de tomate e melancia
5min
Sopa de tomate
30 Min
Gaspacho de beterraba
50 Min
Sopa fria de tomate e pêssego
40min
Sopa de tomate
45 Min
Salmorejo
25 min
Sopa de cação
40min