Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 220 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 150 g de beurre doux, détaillé en dés et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel marin, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 50 g de sucre glace
La garniture
- 170 g d'amandes émondées
- 170 g de beurre doux, détaillé en dés
- 170 g de sucre de canne complet non raffiné
- 4 œufs
- 1 c. à soupe d'extrait naturel d'amande
- 400 g de mincemeat (voir "Conseil(s)")
- 20 g d'amandes effilées
- 1 c. à café de sucre glace, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2837.6 kJ / 701.8 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 58.2 g
- Yağ
- 45.6 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâteau de semoule à l'orange
6 godz. 45 min
Gâteau de crêpes à l'orange
8h 10min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 Std. 40 Min
Angel cake au citron
1 Std. 5 Min
Tarte aux cassis meringuée
2h 30min
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10 Std.
Tarte aux fruits secs
1 Std. 35 Min
Roulés pavot-cranberries
2 Std.
Torta stracciatella
50 min
Briouats
35min
Gâteau de Santiago
35min
Tarte soufflée au citron
3h 35min