Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 220 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 150 g de beurre doux, détaillé en dés et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel marin, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 50 g de sucre glace
La garniture
- 170 g d'amandes émondées
- 170 g de beurre doux, détaillé en dés
- 170 g de sucre de canne complet non raffiné
- 4 œufs
- 1 c. à soupe d'extrait naturel d'amande
- 400 g de mincemeat (voir "Conseil(s)")
- 20 g d'amandes effilées
- 1 c. à café de sucre glace, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2837.6 kJ / 701.8 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 58.2 g
- Yağ
- 45.6 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciambella à l'eau
1 Std.
Gâteau de semoule à l'orange
6 Std. 45 Min
Cake orange-pavot
1 Std. 15 Min
Cheesecake polonais
1 Std. 30 Min
Mincemeat
25 Min
Gâteau brigadier
2 Std. 30 Min
Pain de Gênes
1 Std.
Gâteau un peu forêt-noire
45min
Cake gourmand à l'amande
3 godz. 40 min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40 min
Crème d'amande
10 Min
Gâteau pomme-raisin
1 Std. 15 Min