Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de brandy
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de tomate concentrado
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 1 trozo de guindilla roja (isteğe bağlı)
- 20 chipirones frescos enteros rellenos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 18.81 g
- Karbonhidrat
- 8.1 g
- Yağ
- 13.96 g
- Lif
- 1.7 g
Alternatif tarifler
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Almejas a la marinera
30min
Perdices confitadas
26h 30min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Chipirones a la marinera
25 menit
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Calamares a la americana
50min
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz con bogavante
1j