Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 EL frischer Salbei, Blättchen abgezupft
- 100 g Semmelbrösel
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 220 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 800 g Wasser
- 100 g Weizenmehl, griffig
- 40 g Hartweizengrieß, fein
- 70 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei (Größe M)
- 250 g Bröseltopfen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2095 kJ / 501 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Mohnnudeln
1sa 30 dk
Mozartknödel mit Erdbeersauce
55min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Käsespätzle
45 min
Germknödel
1h
Polentasticks
1sa 20 dk
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1sa 20 dk
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15 min
Nockerl / Spätzle
20 min