Cihazlar ve Aksesuarlar
黄鱼虾仁腐皮卷
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa
3 人份
Malzemeler
-
虾仁 洗净沥干100 克
-
小黄鱼 去骨后约150克500 克
-
料酒1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
新鲜冬笋 切丝30 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
蛋清1 茶匙
-
干腐皮5 张
-
蛋 打匀1 颗
-
油 依据锅子大小调整,以能浸没过腐皮卷为最佳。500 克
-
醋适量
-
椒盐适量
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
78.5 g
Kalori
8764.3 kJ /
2094.7 kcal
Yağ
189.1 g
Lif
0.3 g
Karbonhidrat
19.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
品味江南
69 Tarif
Çin
Çin