Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Wasser
Brühe und Fleisch
- 120 g Möhren, in Stücken (3 cm )
- 160 g Sellerie, in Stücken (3 cm)
- 120 g Porree, in Stücken (3 cm)
- 1000 g Wasser
- 850 g Schweinebauch, ohne Schwarte
- 1 frisches Lorbeerblatt, mehrfach eingeschnitten
- 3 Gewürznelken
- 3 Pimentkörner
- 10 g Salz
- 250 g Schweinefleisch, mager, sehnenfrei (z.B. Nuss)
- 400 g Kalbsleber, geputzt
Fertigstellung
- 2 TL schwarze Pfefferkörner
- 3 TL Majoran, getrocknet
- 1 Muskatblüte (Macis), teelöffelgroß
- 5 Kardamomkapseln, ausgelöste Kerne
- 1 TL Korianderkörner
- ½ TL Kümmel, ganz
- ½ TL Chiliflocken
- 15 g Salz
- 100 g Schalotten, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 1798 kJ / 429 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aprikosen-Ketchup
45 min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Geflügelaufschnitt
12h
Weißwurst aus dem Glas
1 Std. 20 Min
Lyoner
12h
Pulled Beef Marmelade
1 Std. 25 Min
Weinknorzen (Weinreben)
17u. 35min
Weißwurstsenf
15 Min
Wildgewürz-Mischung
10 min
Geflügelfond
1h
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Panko - Japanisches Paniermehl
24u.