Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 220 g Wasser
- 400 g Weizenmehl Type 550
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pinienkerne
- ½ Zitrone, unbehandelt
- 250 g Ricotta
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 Glas Schwarzwurzeln (Abtropfgew. 320 g), abgetropft
- 100 g Serrano-Schinken, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2150 kJ / 513 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 13 g
Alternatif tarifler
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2 Std.
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40 Min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 godz. 10 min
Kartoffelsalat mit Manchego und Spargel
3h
Focacce mit Oliven
2 Std.
Spargel mit Bozner Sauce
1 godz. 25 min
Nudelsalat mit dicken Bohnen, Speck und Aprikosen
1h 40 min
Spaghetti mit Porree-Meerrettich-Sauce
35 Min
Pizza mit Ratatouille
3h
Pilzza
1h 20 min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1 godz. 15 min
Champignonpizza
1h 40 min