Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 100 g de manteca de cerdo
- 100 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar la bandeja)
- 1 pellizco de azúcar
- 30 g de levadura prensada fresca
- 2 huevos (1 para la masa y 1 batido para pincelar)
- 650 g de harina de trigo
- 1 cucharada de sal
- 600 g de magro de cerdo en trozos
- 500 g de longaniza fresca sin piel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 3076 kJ / 736 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 39.7 g
- Lif
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Masa para empanada con levadura
1 Std. 20 Min
Tigres
1 Std.
Leche frita
2 Std. 45 Min
Croquetas de mejillones
9 Std. 10 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Torrijas de vino dulce
50 Min
Bollos preñaos
2 Std. 30 Min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1 Std. 10 Min
Patatas revolconas
40 Min
Croquetas de bonito
9h 15min
Patatas a la riojana
40 Min
Croquetones de picadillo de chorizo
9h 15min