Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La génoise au cacao
- beurre doux, pour le cadre ou le moule
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 50 g de farine de blé
- 50 g de fécule de maïs
- 20 g de cacao en poudre
- 1 pincée de sel
- ½ c. à café de levure chimique
La crème vanillée
- 30 g d'huile de noix de coco
- 100 g de lait concentré sucré
- 200 g de mascarpone
La couverture au chocolat noir
- 360 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1204.7 kJ / 288.5 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 27.5 g
- Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Napolitain
73h 40min
Gâteau tout chocolat
5 Std. 45 Min
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4 Std. 30 Min
Roulé de speculoos au chocolat
2 Std. 50 Min
Entremets aux deux chocolats
35min
Barres chocolat-caramel
1 godz. 30 min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3 Std.
Délice chocolat-coco
1 godz. 30 min
Entremets aux 2 chocolats
2 godz. 15 min
Ganache au chocolat
20min
Génoise au chocolat
45min
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min