Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 210 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- 120 g Butter, kalt, in kleinen Würfeln (1,5 cm)
- 50 g Butterschmalz, kalt, in kleinen Würfeln (1,5 cm)
- 70 g Wasser, eiskalt
Belag
- 3 Kardamomkapseln, Saat ausgelöst
- 50 g brauner Zucker
- 600 g Aprikosen, reif, davon 250 g geviertelt und 350 g in Spalten
- 2 TL Speisestärke (10 g)
- 2 - 3 TL Puderzucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1358 kJ / 325 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 151 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdbeer-Limetten-Tarte
5h
Tartelettes mit Kaiserschoten und Schinken
1h
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Frei geformte Aprikosen-Blaubeer-Tarte
3h
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40 min
Schoko-Orangen-Madeleines
1h 10min
Engadiner Walnusstörtchen
1 Std. 45 Min
Lombardische Aprikosentarte
1h 15min
Kardamom-Panna-cotta mit Ananas
5h
Nusstarte mit Aprikosen
1h
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1 godz. 20 min
Feigen-Mandel-Cantuccini
1h