Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Betún de chocolate
- 135 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 220 g de azúcar glass
- 50 g cocoa en polvo
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de vainilla
- 1 - 2 cdas de leche
Pastel de chocolate
- 450 g de azúcar refinada
- 225 g de harina
- 75 g cocoa en polvo
- 1 ½ cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de sal fina
- 2 huevos
- 245 g de crema, tipo media crema
- 250 g de café preparado, cargado
- 120 g de aceite vegetal
- 1 cda de vainilla
Decoración
-
flores comestibles, los necesarios para decorar
veya frutos rojos variados, frescos, los necesarios para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2214 kJ / 527 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panqué de nuez glaseado
1h 30 min
Conchas Gourmet
3 godz. 15 min
Rosca de reyes
4h
Pastel double fudge
3h
Panqué de vainilla
2 godz. 40 min
Panqué de nuez glaseado
1h 30 min
Pan de elote
2 godz.
Festejo de zanahoria
2 Std. 55 Min
Pay de queso
6 Std.
Bisquets
40 Min
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min
Pastel de chocolate y almendras
25 min