Cihazlar ve Aksesuarlar
臭豆腐蒸墨鱼蛋
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 20 dk
3 人份
Malzemeler
-
臭豆腐6 块
-
姜2 片
-
墨鱼蛋 水里浸泡30分钟,沥干150 克
-
剁椒30 克
-
豆豉酱 (老干妈)15 克
-
生抽 (美极鲜酱油)1 茶匙
-
油2 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
水600 克
-
葱 切葱花10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
10.5 g
Kalori
558 kJ /
133.3 kcal
Yağ
9.4 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
3.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
品味江南
69 Tarif
Çin
Çin