Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di erbe aromatiche miste, fresche, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, timo, origano...)
- 70 g di strutto
- 180 g di acqua
- 20 g di lievito fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Fontina, a pezzi (3-4 cm)
- 15 - 20 pomodori ciliegino, a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa french dressing
20 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Torta alla panna
45 Min
Biberli dell'Appenzello
Değerlendirme yok
Pizzette "Tricolore"
Değerlendirme yok
Pizzette
1 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Cannoli alle nocciole
Değerlendirme yok
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min