Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 150 g di farina
- 120 g di acqua
- 1 g di lievito
Impasto
- 400 g di acqua
- 10 g di lievito
- 100 g di farina integrale
- 500 di farina + q.b. per il piano di lavoro e per cospargere
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 195 mg
Alternatif tarifler
Base per pizza
49 Std. 30 Min
Pane ticinese
1h 50min
Pane a torciglione veloce
40min
Grissini
1h 20min
Tarte flambé con pancetta
40min
Pane paesano
3 godz.
Pane per toast
3 godz.
Birchermüesli
1h 10min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2u. 30min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Torta di carote argoviese
2 Std.