Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de camarones secos
- 1200 g de agua
- 150 g de zanahoria, en trozos
- 150 g de papa, en trozos
- 10 g de chiles guajillo, desvenados, sin tallo ni semillas (2 piezas)
- 200 g de jitomate, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal
- 5 g de epazote fresco (1 ramita)
- limones, en cuartos para servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 399.2 kJ / 95.4 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 10.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 1781 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicharrón en salsa verde
35 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Chilaquiles rojos
25 min
Chiles en nogada
1 Std.
Crema de chile poblano
25 min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Caldo de camarón
25 min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min
Chilaquiles divorciados
1 Std.
Pozole Rojo
1h 30min
Bacalao a la Vizcaina
1 Std. 15 Min
Sopa de tortilla
40 min