Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua
- 20 g di lievito fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 400 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 140 g di mozzarella sgocciolata e a pezzi
- 250 g di pomodoro fresco, senza semi e a pezzi
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di funghi champignon sott'olio o freschi, a fette
- 50 g di cuori di carciofo, sott'olio
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 30 g di prosciutto cotto, a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 107 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
3h 45min
Pizza Margherita
2h 10min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Profiteroles
2h 15 min.
Focaccia alle olive
2u. 20min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Pizza Margherita
2h
Biberli dell'Appenzello
Değerlendirme yok
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h