Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 150 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 65 g di burro, a pezzi
- 35 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
Ripieno
- 250 g di formaggi a pasta semidura (circa 60 g di ciascuno, per es. Gruviera, Emmental, Appenzeller e Grana Padano)
- 400 g di latte intero
- 100 g di panna
- 40 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 30 g di burro
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe
- 4 uova
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1601 kJ / 383 kcal
- Protein
- 16.68 g
- Karbonhidrat
- 20.16 g
- Yağ
- 26.17 g
- Lif
- 0.83 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso casimiro
45 min
Insalata di patate
1h 5min
Baguette
3 godz. 45 min
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1h 15min
Feta al cartoccio
25 min
Panna cotta
6h 30min
Baguette
4h
Gratin di patate
1h 10 min
Mississippi Cake chiara
1h 15min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1h
Flammkuchen vodese
1h 30 min
Capuns grigionesi
35 min