港式風味蘿蔔糕

港式風味蘿蔔糕

3.8 17 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 50 dk
8 人份

Malzemeler

  • 豬絞肉
    100 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 2 大匙
  • 蝦米 泡軟瀝乾
    30 克
  • 油蔥酥
    20 克
  • 乾香菇 泡軟切絲
    8 朵
  • 1400 克
  • 在來米 浸泡2小時以上
    400 克
  • 白蘿蔔 去皮、切塊
    1200 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 11.8 g
Kalori 1268.6 kJ / 303.5 kcal
Yağ 7.1 g
Lif 6.5 g
Karbonhidrat 51.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...