Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Het deeg
- 70 g ongezouten boter, in stukken
- 40 g suiker
- 2 eieren
- 100 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 250 g suiker
- 1 citroen, enkel de gele zeste
- 100 g ongezouten boter, zachte boter
- 250 g roomkaas, in stukken
- 7 eieren, gescheiden
- 40 g citroensap
- 1 tl citroen aroma
- 1 tl natuurlijke amandel extract
- ¼ tl fijn zout
- 1000 g ricotta
- 70 g maïzena (zetmeel)
Citroenglazuur
- 100 g bloemsuiker
- 30 g citroensap
- verse blauwe bessen, om te garneren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1683 kJ / 400 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 37.8 g
- Yağ
- 23.1 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Değerlendirme yok
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Yoghurt en muntdressing
15min
Napolitaanse cake
Değerlendirme yok
Amaretti van abrikoos
40min
Cheesecake (ongebakken)
5 godz. 30 min
Gezouten karameltaart
2h 40 phút
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15 phút
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Zweedse worteltaart
2h
Cheesecake (gebakken)
7sa 20 dk