
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 gousses d'ail
- 120 - 150 g d'oignons en quatre
- 1 piment séché sans la queue ni les graines
- 100 g de poivron vert en petits morceaux
- 100 g de poivron rouge en petits morceaux
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 250 g d'asperges vertes sans les extrémités dures, en morceaux de 2-3 cm
- 150 g de champignons de Paris frais, en tranches
- 150 g de tomates, mûres en petits morceaux
- 1 pincée de filaments de safran
- ½ c. à café de colorant alimentaire (tout type) jaune (v. conseil)
- 800 g d'eau
-
2
cubes de bouillon (pour 0.5 l)
veya 1 - 2 c. à café de sel - 350 g de pâtes sèches, type fideuà
- 50 g de petits pois surgelés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 321 kcal / 1343 kJ
- Protein
- 10.3 g
- Yağ
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 48.2 g
- Lif
- 5.8 g