Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Schalotten, in Hälften
- 250 g Forelle, geräuchert, Filets in Stücken (ca. 4 Filets)
- 150 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- ¼ TL feinkörniges Salz
- 2 Prisen weisser Pfeffer, gemahlen
- 20 Scheiben Pumpernickel (siehe Tipp) oder Schwarzbrot, mundgerecht (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 Zweigchen Dill, frisch, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 257 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Thon-Dip
5 min
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1h
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Sauce béarnaise
20 min
French Dressing
20 min
Sauce Hollandaise
15 min
Avocado-Zitronen-Creme
20 min
Basilikumsuppe
25 min
Thunfischmousse
10min
Schinkenmousse
10min
Thonmousse
5 min