皮蛋鸡肉粥

皮蛋鸡肉粥

4.6 39 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
6 人份

Malzemeler

  • 鸡胸肉 去皮,切块(4-5公分)
    200 克
  • 酱青
    10 克
  • 麻油 适量调味
    1 - 2 茶匙
  • 白米 (长粒米),洗净沥干
    200 克
  • 1600 克
  • 皮蛋 洗净(参考贴士)
    2 个
  • 咸蛋 煮熟,去壳并切丁
    2 个
  • 自制鸡精粉
    2 茶匙
  • 2 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 新鲜姜 切丝
    10 克
  • 新鲜芫荽 只取叶片,切碎,装饰用
    2 小支
  • 青葱 切葱花,装饰用
    2 小支

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 15 g
Kalori 973 kJ / 233 kcal
Yağ 6 g
Lif 0 g
Karbonhidrat 28 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...