Cihazlar ve Aksesuarlar
皮蛋鸡肉粥
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
6 人份
Malzemeler
-
鸡胸肉 去皮,切块(4-5公分)200 克
-
酱青10 克
-
麻油 适量调味1 - 2 茶匙
-
白米 (长粒米),洗净沥干200 克
-
水1600 克
-
皮蛋 洗净(参考贴士)2 个
-
咸蛋 煮熟,去壳并切丁2 个
-
自制鸡精粉2 茶匙
-
盐2 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
新鲜姜 切丝10 克
-
新鲜芫荽 只取叶片,切碎,装饰用2 小支
-
青葱 切葱花,装饰用2 小支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
15 g
Kalori
973 kJ /
233 kcal
Yağ
6 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
28 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一锅料理
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
美善品幸福厨房家常料理
158 Tarif
Uluslararası
Uluslararası