Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g extra vergine olijfolie
- 80 g prei, fijngesneden
- 380 g aardappelen, geschild en in stukken
- 10 g gedroogde eekhoorntjesbrood, geweekt en uitgedrukt
- 380 g water
-
1
groentebouillon
veya 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
1
sneetje Tiroler spek (speck), in reepjes
veya 1 sneetje prosciutto hesp in reepjes - 4 stengels verse bieslook, fijngehakt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 32.7 g
- Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Romige courgettensoep
25 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Değerlendirme yok
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Broccolisoep
15 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Pompoensoep
35 Min
Groentensoep
35 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Romige tomatensoep
25 Min