Gluten-Free Pizza Dough

Gluten-Free Pizza Dough

3.3 47 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 pieces

Malzemeler

  • extra virgin olive oil plus 2 tsp to grease and brush, divided
    2 tbsp
  • white rice flour plus extra to dust
    8 oz
  • tapioca starch
    4 oz
  • potato starch
    2 oz
  • sugar
    2 tsp
  • white vinegar
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • rapid rise yeast
    1 packet/envelope
  • water
    6 oz
  • large egg
    1

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 piece

Sodyum 1219.2 mg
Protein 12.6 g
Kalori 3914.8 kJ / 935.7 kcal
Yağ 23 g
Lif 3.9 g
Doymuş Yağ 4.3 g
Karbonhidrat 168.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...