Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Levain
- 75 g de farine complète
- 75 g d'eau
- 15 g de levure fraîche
Pâte
- 250 g de vin rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de farine complète
- 350 g farine
- 10 g de levure fraîche
- 150 g de noix, décortiquées
- 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
- 200 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 19.88 g
- Yağ
- 5.26 g
- Lif
- 2.15 g
Alternatif tarifler
Tourte aux noix de l'Engadine
1 godz. 15 min
Biscuits aux noix
1 godz. 15 min
Escargots aux légumes farcis
45min
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)
35min
Gâteau des rois
1h 55 min
Mini pizzas «Tricolores »
Değerlendirme yok
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Amarettini
1 godz. 30 min
Focaccia aux anchois
1h 45min
Pain sandwich
3 Std.