![Pain au vin rouge et aux noix Pain au vin rouge et aux noix](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/37CE244D-6522-49B9-9F3A-3786A876A5AD/Derivates/9374DC8F-DDAA-4E62-8948-50FD472808A4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Levain
- 75 g de farine complète
- 75 g d'eau
- 15 g de levure fraîche
Pâte
- 250 g de vin rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de farine complète
- 350 g farine
- 10 g de levure fraîche
- 150 g de noix, décortiquées
- 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
- 200 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 19.88 g
- Yağ
- 5.26 g
- Lif
- 2.15 g
Alternatif tarifler
Petits pains au seigle
12 Std.
Pain de seigle valaisan
10 godz.
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Amarettini
1 godz. 30 min
Biscuits aux noix
1h 15 min.
Baguette
1 godz. 45 min
Crackers au fromage
2h 30min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Pain sandwich
3 Std.
Pain paysan
3 Std.
Pain tessinois
1h 50 min