Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La génoise
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 60 g de sucre roux
- 60 g de farine de blé
La mousse au chocolat noir
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 60 g de sucre glace maison
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
La mousse au chocolat blanc
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 20 g de cacao en poudre non sucré
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2177.4 kJ / 521.6 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 41.1 g
- Yağ
- 36.4 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Trianon
3h
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min
Génoise au chocolat
45 Min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 godz. 30 min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Bavarois meringué aux fraises
4h
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Entremets aux 2 chocolats
2 Std. 15 Min