Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rhabarber-Topping
- 3 Blatt Gelatine
- 250 g Rhabarber, geputzt, in groben Stücken
- 100 g Erdbeeren
- 80 g Zucker
- 50 g Sekt
Schmandcreme
- 80 g Zucker
- ½ Vanilleschote, halbiert
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 30 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (für 500 ml Flüssigkeit)
- 350 g Schmand
- 10 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1750 kJ / 418 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 godz. 30 min
Erdbeermousse
4h 15min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1h
Zwetschgen-Trifle
4 godz.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1 Std. 30 Min
Johannisbeermousse
2 godz. 25 min
Rhabarber-Trifle
20min
Schmandmousse mit Orangen-Granatapfel-Kompott
2h 30min
Limoncello-Creme
5h
Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche
1 Std. 5 Min
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min