Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 400 g gruszek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 50 - 60 g brązowego cukru
- 1 laska cynamonu, przełamana na pół
- 1200 g wody
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 367.9 kJ / 87.9 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 23.2 g
- Yağ
- 0.2 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 9.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kompot z suszu
2 Std. 10 Min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50min
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
35min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20min
Fasolka szparagowa z ziemniakami, masło tymiankowe
50min
Kompot z rabarbaru
2 Std. 15 Min
Rosół na wołowinie
2 Std. 15 Min
Napar jabłkowy
40min
Kompot wiśniowy
35min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30min
Rosół drobiowy
2 Std. 15 Min