Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 20 g di zucchero
- 300 g di latte intero fresco
- 15 g di sale
- g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 1 cucchiaino colmo di concentrato di pomodoro
- 1 bustina di nero di seppia liquido
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Panettone al cioccolato e arancia
3 godz. 30 min
Pasta frolla
1h 50min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Piadina romagnola
15 Min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1h 25min
Ghirlanda centrotavola
5h 5 min
Torta di rose al gianduia
4h 10 min
Panettone gastronomico natalizio
7h
Pan brioche allo yogurt
5 Std. 15 Min
Panettone gastronomico
26 godz.