Cihazlar ve Aksesuarlar
榴莲泡芙
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
18 块
Malzemeler
泡芙面团
-
水150 克
-
黄油 切块80 克
-
盐1 小撮
-
白砂糖10 克
-
面粉120 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克) (每个53-63克)3 颗
内馅
-
榴莲果肉250 克
-
稀奶油, 含脂量最低30%300 克
-
白砂糖10 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 块
Protein
2.8 g
Kalori
543 kJ /
129 kcal
Yağ
6.9 g
Lif
0.5 g
Karbonhidrat
14 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
烘焙滋味
66 Tarif
Çin
Çin