Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
-
200
g Rinderfiletsteak, in Streifen (4 cm)
veya 200 g Schweineschnitzel, in Streifen (4 cm) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 750 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 250 g Möhren, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2110 kJ / 504 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
One-Pot-Pasta mit Zitronen-Hähnchen
45min
Farfalle mit Spargel, Bauchspeck und Safran
45min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Gefüllte Ricotta-Hähnchenbrust mit Tomatenrisotto
45min
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30min
Hirschragout mit Schokolade
9h 30min
Spanischer Risotto
40min
Schweinefilet mit Zucchini-Risotto
1h
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30min