Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
-
200
g Rinderfiletsteak, in Streifen (4 cm)
veya 200 g Schweineschnitzel, in Streifen (4 cm) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 750 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 250 g Möhren, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2110 kJ / 504 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wildreis-Risotto mit Pute und Kirschtomaten
45 Min
Schweinefleisch süß-sauer
30min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 Min
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1hod. 15min
Roastbeef mit Brokkoli-Kartoffel-Püree
2 Std.
Pasta nach Paella Art
30min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1hod.
Limetten-Geschnetzeltes mit Spätzle
30min
Wildragout
1hod. 15min
One-Pot-Pasta mit Zitronen-Hähnchen
45 Min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30min
Spanischer Risotto
40 Min