Cihazlar ve Aksesuarlar
橙香紅蘿蔔濃湯
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
薑 去皮,切片15 克
-
柳橙 取皮屑1 顆
-
洋蔥 切塊90 克
-
紅蘿蔔 切塊240 克
-
奶油15 克
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)½ 塊
-
水350 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
2.5 g
Kalori
499 kJ /
120 kcal
Yağ
7.5 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
17.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
蔬食宴客菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan