Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 克 洋葱 ,切块
- 1 瓣 蒜头
- 40 克 特级初榨橄榄油
-
500
克 熟番茄 ,切块
veya 500 克 罐头番茄 - 15 克 番茄泥(浓缩)
- 370 克 综合蔬菜 (如:胡萝卜,京葱,西芹),切片(1厘米)
- 1 汤匙 甜红辣椒粉
- 1 茶匙 盐
- 1 小撮 现磨胡椒粉
-
350
克 眉豆,干 ,浸泡4小时(见要诀)
veya 350 克 干燥绿扁豆 ,洗净沥干 - 350 克 水
-
1
满茶匙 蔬菜高汤酱
veya 1 蔬菜高汤块 -
1000
克 小鱿鱼 ,洗净,新鲜或解冻
veya 1000 克 生鱿鱼圈 ,新鲜或解冻 - 盐 ,多备一些给鱿鱼
- 现磨胡椒粉 ,多备一些给鱿鱼
- 特级初榨橄榄油 ,多备一些
- 20 克 鲜榨柠檬汁
- 香菜 ,切碎
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 11.5 g