Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 克 水
- 2 瓣 蒜头 (共约5克)
-
¼ - ½
茶匙 红辣椒粉
veya 2 根 新鲜青辣椒 ,长约6-8厘米,去籽 - 香菜, plus extra to garnish
-
100
克 新鲜嫩菠菜
veya 100 克 新鲜菠菜叶 ,叶子过大则略微切碎 - 40 克 橄榄油
- 1 茶匙 盐
- 600 克 白鱼排 (如:比目鱼,黑线鳕鱼,鳕鱼,厚1厘米),去皮去骨
- 400 克 土豆 ,去皮切小块(1厘米)
- ¼ 茶匙 姜黄粉
-
4
茶匙 鸡豆粉 (约15克,见要诀)
veya 10 克 玉米淀粉 - 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 现磨胡椒粉 ,多备一些调味用
- 2 茶匙 柠檬汁
- 200 克 胡萝卜 ,切条(厚1厘米)
- 200 克 西兰花, 切小朵 (3厘米)
- 250 克 希腊酸奶
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 5.9 g