Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La gelée de mangue
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 250 g de jus de mangue
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 60 g de cassonade
La semoule coco-cardamome
- 500 g de lait de coco
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 40 g de semoule de blé dur fine
- 40 g de cassonade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 32.7 g
- Yağ
- 15.5 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanc-manger coco-citron vert
3hod. 15min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 Std. 30 Min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 godz. 20 min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 Std. 40 Min
Crème brûlée légère au potimarron
50 Min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12 Std.
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Blanc-manger coco-ananas
4 godz. 15 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 Min
Gratin de mangue aux épices
1 Std. 30 Min