Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
香料苹果
- 4 个 苹果 ,选用比较不甜适合烹煮用的 (如: Boskoop, Bramley, Reine des Reinettes)
- 2 茶匙 自制香草糖
- 4 个 八角
- 4 小撮 干姜粉
- 4 粒 丁香
- 4 小撮 肉桂粉
泰式虾汤
- 150 克 洋葱 ,切块
- 20 - 30 克 嫩姜 ,切薄片
- 1 个 新鲜辣椒 ,去籽
- 15 克 橄榄油
- 800 克 新鲜的虾 ,去头去壳,留着备用
- 1400 克 水
- 40 克 米醋
- 30 克 鱼露
- 2 粒 丁香
- 1 个 八角
- 3 小撮 盐 ,依口味调整
- 3 小撮 黑胡椒粉 ,依口味调整
- 80 克 粗面条
- 2 小撮 海带芽
-
100
克 新鲜黄豆芽
veya 100 克 新鲜豆芽 - 15 片 新鲜香菜叶
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1242 kJ / 296 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 3.3 g