Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di lonza di maiale a pezzi
- 150 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 50 g di spinaci baby freschi, lavati
- 80 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
-
100
g di salame di maiale cotto, a tocchetti
veya 100 g di prosciutto crudo a tocchetti - 2 uova
Pasta fresca
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2117 kJ / 506 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Karbonhidrat
- 58.5 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Semifreddo alle castagne
12h 15min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Cannoncini alla crema di vino rosso
40 min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Pastella per fritti
1j
Frittelle di mele
40 min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1j 30 menit
Agnolotti al brasato
3sa
Sagne chine
1 Std. 40 Min
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min
Semolino dolce
1j
Bonèt
2j