Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di lonza di maiale a pezzi
- 150 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 50 g di spinaci baby freschi, lavati
- 80 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
-
100
g di salame di maiale cotto, a tocchetti
veya 100 g di prosciutto crudo a tocchetti - 2 uova
Pasta fresca
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2117 kJ / 506 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Karbonhidrat
- 58.5 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torcetti al burro veloci
1 Std.
Semolino dolce
1 Std.
Mini bonet
2h
Bagna cauda
35 min
Cocotte persi pien
1 Std.
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Croquembouche monoporzione
2 Std. 40 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Semifreddo alla crema al Whisky
5 Std. 30 Min
Agnolotti al brasato
3h
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min
Bonèt
2h