Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à pain
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 140 g d'eau tiède
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
La garniture
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 branche de thym frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de sardines à l'huile désarêtées
- 50 g de filets d'anchois à l'huile
- 20 olives noires, dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1672 kJ / 397 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 42.2 g
- Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Soupe au pistou
40min
Tapenade
10min
Soupe au pistou
40min
Soupe au pistou
1 Std. 25 Min
Pissaladière
2h 10min
Canistrelli
1h
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Pissaladière classique
2h
Fougasse aux grattons
2h
Aïoli traditionnel
10min
Anchoïade
15min