Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 花椒油
- 15 克 紅辣椒油
- ¼ 茶匙 花椒粒
- 2 顆 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒
- 2 大匙 辣豆瓣醬
- 1 大匙 米酒
- 1 茶匙 醬油
- 600 克 水
- 350 克 臭豆腐, 切方形狀(約2公分)
- 30 克 油炸豆腐皮, 切塊
- 50 克 新鮮黑木耳, 切小片
- 50 克 蒜苗, 切片,留一些蒜綠裝飾用
- 5 克 新鮮香菜葉, 裝飾用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 907 kJ / 217 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 15.1 g
- Lif
- 3.4 g