Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 200 g Äpfel, rot, geviertelt
- 120 g Gewürzgurken, in Stücken
- 200 g Matjesfilets, abgetropft, in mundgerechten Stücken
- 200 g Schmand
- 100 g Joghurt, 3,5% Fett
- 15 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 500 g Wasser
- 1000 g Drillinge, abgewaschen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1785 kJ / 426 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Panierter Fisch mit Remoulade
40min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Deftiges Krabbenfrühstück
25 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Matjes-Katersalat
55min
Matjesstulle mit Kressedip
2 godz. 40 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Senfeier mit Kartoffeln
1u.
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1u.