Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pambazos
- 20 g de levadura seca instantánea
- 375 g de agua
- 500 g de harina
- 50 g de manteca de cerdo
- 35 g de azúcar
- ½ cdita de sal fina
Relleno
- 100 g de queso fresco
- 100 g de lechuga francesa
- 1600 g de agua
- 500 g de papas, peladas y cortadas en cubos pequeños
- 2 cditas de sal fina
- 160 g de chorizo, tipo español
- 10 g de aceite
Salsa
- 185 g de agua
- 15 g de chile guajillo, sin rabo ni semillas
- 30 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- ¾ cdita de sal fina
- crema ácida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1982 kJ / 472 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicharrón en salsa verde
35min
Esquites asados de Coyoacán
30 min
Tamales Verdes
2h 30min
Pozole Rojo
1h 30min
Ponche
40 min
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Esquites de feria
25min
Chiles en nogada
1h
Chicharrón en salsa verde
35min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Tamales de elote, queso y zarzamora
2h 30min
Tamales de pollo y salsa verde
2h