Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
Les figues
- 12 figues fraîches, coupées en six
- 60 g de sucre roux
- 1 c. à café de quatre-épices
- 400 g d'eau
La crème chantilly
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide (voir "Conseil(s)")
- 1 trait d'extrait de vanille
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 54.8 g
- Yağ
- 17.6 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pavlova mangue-kiwi
4h 10min
Sucre glace
5 Min
Crème fouettée
10 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3h 15 min
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40 min
Pavlova à la grenade
3 Std.
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 Std. 15 Min
Glace pistache et safran
3 Std. 20 Min
Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat
12 Std. 30 Min
Meringue italienne
30 min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 Std. 30 Min