Pavlova aux figues

Pavlova aux figues

3.0 4 değerlendirme
Hazırlık 35 dk
Toplam 4sa
8 parts

Malzemeler

La meringue
  • 4 blancs d'œufs
  • 200 g de sucre en poudre
Les figues
  • 12 figues fraîches coupées en six
  • 60 g de sucre roux
  • 1 c. à café de quatre-épices
  • 400 g d'eau
La crème chantilly
  • 80 g de sucre en poudre
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide (voir "Conseil(s)")
  • 1 trait d'extrait de vanille

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 part

Protein 2 g
Kalori 1611 kJ / 385 kcal
Yağ 17.6 g
Lif 1.3 g
Karbonhidrat 54.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...