Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno
- 6 guayabas, cortadas en rebanadas delgadas
- azúcar refinada, suficiente para espolvorear
- 550 g de guayabas, sin rabo y cortadas en cuartos
- 2 chiles habaneros, sin rabo ni semillas
- 160 g de azúcar
- 190 g de queso crema
Masa azucarada
- 315 g de harina
- 130 g de mantequilla sin sal, fría y cortada en cubos pequeños
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ¼ cdita de sal fina
- 3 cdas de azúcar
- frijol negro seco crudos
- menta fresca para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 2096 kJ / 499 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dulce de tapioca
1j
Panqué de elote al Varoma
2 godz. 20 min
Rosca de reyes
4 Std.
Pan de elote
2j
Pan de muerto
6h
Gelatina de mango
15min
Rollo de guayaba
2j 30 menit
Tamales de elote, queso y zarzamora
2j 30 menit
Tartalaza
1j 30 menit
Bisquets
40 min
Gorditas de nata callejeras
30 min
Gelatina de mazapán
2j