Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crumble alle mandorle
- 50 g di burro, congelato a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di mandorle
- 50 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
Polpa di agrumi
- 1 arancia, preferibilmente biologica
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 1 pompelmo, preferibilmente biologico
Zabaione agli agrumi
- 4 tuorli
- 120 g di zucchero
- 60 g di vino dolce, tipo Moscato o Porto bianco
- 60 g di succo d'arancia, spremuto fresco
Termine della preparazione
- 1 cucchiaio di bacche di goji
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 44.6 g
- Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Crema inglese
15min
Albumi montati a neve
5min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35min
Pere, formaggio e miele
15min
Alberelli al cioccolato
4 Std. 25 Min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Corona di riso e castagne alla fonduta
50 min
Éclair all'arancia
7 godz.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Crema Bimby ®
45 Min