Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dashi
- 1000 g di acqua
- 10 g di alga kombu sciacquata, a pezzi
- 15 g di fiocchi di bonito essiccati (vedere consigli)
Udon e salsa di miso e pollo
- 160 g di porro
- 15 g di radice fresca di zenzero a pezzi
- 400 g di fettine di petto di pollo, a striscioline
- 30 g di olio di sesamo
- 1 cucchiaino di sakè
- 30 g di salsa di soia
- 30 g di mirin
- 10 g di zucchero semolato
- 130 g di miso
- 200 g di noodles per ramen secchi
- 100 g di cetriolo a rondelle sottili
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Karbonhidrat
- 55.5 g
- Yağ
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ramen con polpettine di gamberi e orata
45 min
Riso al curry gamberi e verdure
40 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Misto di mitili all'orientale con riso basmati
50 min
Injera (pane eritreo fermentato)
48 Std. 35 Min
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Noodle di soba con tofu
35 min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Margarita
10min
Ramen
14 Std. 30 Min
Moqueca
1 godz. 20 min
Ramen giapponese
1h 40min