Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 50 g de beurre demi-sel, mou
La garniture
- 300 g d'endives (chicons)
- 400 g d'eau
- 360 g de maroilles
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème liquide entière
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2912.8 kJ / 695.8 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Karbonhidrat
- 46.8 g
- Yağ
- 39.8 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte au libouli
2 godz. 45 min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25 min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 godz. 30 min
Tarte à la rhubarbe et pain d'épices
1 Std. 10 Min
Palets de dame
1 Std. 30 Min
Carbonade flamande
1 Std. 45 Min
Gaufrettes à la vanille
1h 5min
Tarte à la rhubarbe
1 Std.
Cramique
2 Std.
Galette beurrée dunkerquoise
3h
Welsh rarebit
30 min
Ficelles picardes
2 Std.