Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub

Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub

4.3 3 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 portions

Malzemeler

Syllabub
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • sugar
    80 g
  • ginger wine
    100 g
  • whipping cream
    250 g
Stewed Rhubarb
  • rhubarb cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • sugar
    30 g
  • water
    30 g
  • candied ginger cut in small pieces, for garnishing

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 1.8 g
Kalori 1620 kJ / 387 kcal
Yağ 25.3 g
Karbonhidrat 32.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...