![Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F001D13A-8413-4D32-8868-A768481D897E/Derivates/591EF295-8139-4231-A64C-8F050005B408.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Syllabub
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g sugar
- 100 g ginger wine
- 250 g whipping cream
Stewed Rhubarb
- 200 g rhubarb, cut in pieces (3 cm)
- 30 g sugar
- 30 g water
- candied ginger, cut in small pieces, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1620 kJ / 387 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 25.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lavender Shortbread
1j
Sticky Toffee Puddings
1j
Christmas Bread Sauce
15 min
Custard
15 min
Rhubarb Crumble
55 Min
Brandy Butter
10 min
Apple Crumble and Custard
4h
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1j
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 menit
Stewed Rhubarb with Orange
10 min