Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
200
g di panela (formaggio fresco messicano)a pezzi
veya 200 g di ricotta stagionata - 300 g di cipolla bianca in quarti
- 500 g di pomodori a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 dadi per brodo (dose per 0,5 l)
- 1000 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a pezzi
- 30 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
- 2 foglie di alloro secche
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere (isteğe bağlı)
- 18 di tostadas messicane (tortillas fritte)
- 250 g di panna acida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2205 kJ / 525 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Burrito di pollo con salsa chipotle
40 Min
Nachos
1 Std.
Hosomaki
2h
Ravioli 'Shao mai'
2h
Crema di fagioli (Frijoles refritos)
25 Min
Pico de gallo
5min
Caesar salad
45 Min
Tortillas di pollo glassato
40 Min
Condimento per caesar salad
10 min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min
Baozi di maiale al vapore
2h 10min